Na goed onderling overleg hebben Imre Kaptein en het bestuur besloten na een mooie samenwerking van 2 jaar niet met elkaar verder te gaan. Imre heeft het bijzonder goed gedaan en met name de hoge klassering van het jonge 2e het afgelopen seizoen is enorm knap.We hopen zeer dat het lopende veldseizoen met handhaving afgesloten kan worden, hetgeen door een administratieve fout en traag handelen van de tuchtcommissie niet vergemakkelijkt is.

Wij danken Imre zeer voor zijn inzet en betrokkenheid bij onze club en wensen hem veel succes bij zijn toekomstige bezigheden, want als korfbaldier zal hij zeker actief blijven in onze sport.

Ondertussen zijn wij er gelukkig ook in geslaagd een opvolger te vinden voor Imre Kaptein. Met ingang van het komende seizoen zal Gerben Donker de leiding hebben over ons 2e team en de trainingen van de selectie leiden op de dinsdagen. De korfbalroots van Gerben liggen bij KIOS in Nieuw Vennep, waar zijn kinderen nu ook nog spelen. De laatste 3 seizoenen heeft hij de A1 van TOP Sassenheim onder zijn hoede gehad. Gerben is gymleraar op een basisschool in Badhoevedorp en derhalve niet voor iedereen in de huidige selectie een onbekende.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Gerben onze selectie van een nieuwe impuls kan voorzien en heten hem van harte welkom bij de club en wensen hem natuurlijk enorm veel succes en plezier!

Namens het Bestuur

René Kruse