Dat korfbal een intensieve en harde sport is kunnen we inmiddels wel beamen. Helaas hebben we dit seizoen wederom een aantal pechvogels die binnenkort onder het mes gaan en/of moeten gaan revalideren/herstellen:

Stephanie loopt al sinds december met klachten aan haar knie. Na haar trip met Suriname is het niet beter geworden en heeft zij een MRI laten maken. Maandag 9 april ondergaat zij een kijkoperatie, wat betekent dat haar korfbalseizoen er definitief op zit. Via deze weg willen we haar heel veel succes en sterkte wensen. We gaan duimen dat de schade meevalt!

Kira scheurde haar achillespees af in de wedstrijd tegen VZOD 2. Deze week krijgt zij een schoen, welke er hopelijk voor gaat zorgen dat ze niet geopereerd hoeft te worden. De verwachte herstelperiode is circa 3 maanden, dus ook haar seizoen zit er helaas op. Succes en sterkte!

Tessa heeft (bijna) alles afgescheurd wat überhaupt kan afscheuren in haar knie: kruisband, knieband en haar meniscus. Dinsdag 10 april moet zij naar de orthopeed en hoort zij meer over haar operatie en herstelperiode. Voorlopig loopt ze nu met een kniebrace en is ze gewoon hard aan het werk als lerares. Tessa, heel veel sterkte en beterschap!