Twee keer een mooi bericht over ROHDA 4, Afgelopen zaterdag werd de ploeg ver voor het eind van de competitie ongeslagen kampioen. En vandaag presenteert ROHDA de nieuwe sponsor van ROHDA 4: Makerstreet.

Makerstreet is een ‘a full-service digital transformation agency’. Jawel, een hele mond vol. Makerstreet houdt van het maken van mooie en waardevolle digitale dingen. Middels een interview met Micha Commeren, partner bij Makerstreet, zullen we de sponsor van ROHDA 4 nog wat beter leren kennen. Wordt vervolgd. Weer je alvast meer lessen over het bedrijf? Ga dan naar www.makerstreet.nl.
De sponsoring houdt in dat Makerstreet ROHDA 4 heeft gekleed (zie foto), maar onze club wordt ook financieel gesteund.
Namens de sponsorcommissie zeggen we: welkom Makerstreet, als trotse teamsponsor van ROHDA 4!