Afgelopen zaterdag heeft Rohda 4 het kampioenschap in de Reserve 3e klasse in de wacht weten te slepen. Zelf rekende ons vierde in Kudelstaart af met VZOD 2 terwijl vervolgens ook de laatst overgebleven concurrent Exakwa zijn wedstrijd verloren bleek te hebben. En daarmee werd ons vierde onbereikbaar voor de concurrentie. Hoewel concurrentie….Als je met nog drie wedstrijden te gaan ongeslagen de ranglijst aanvoert, acht punten voorsprong hebt op nummer 2 en een doelsaldo hebt opgebouwd van bijna 100 doelpunten in de plus (226 gescoorde doelpunten tegen 135 tegengoals), dan mag je stellen dat ons vierde deze competitie aardig gedomineerd heeft. Misschien hadden we ook wel een beetje op dit kampioenschap gerekend, gezien de routine die Rohda 4 herbergt, maar dan moet je het nog wel allemaal even doen. En dus Rohda 4, uitstekend gedaan. Van harte gefeliciteerd met dit succes.

 

Het Bestuur.