Als één van de gelukkige winnaars van het Simpel club vrijwilligerspakket, lopen onze kantine-vrijwilligers vanaf nu rond in een mooi tenue! Voor de keuken vrijwilligers kregen we van de sympathieke telecomaanbieder speciale schorten en voor de barvrijwilligers mooie polo’s, allen bedrukt met ons eigen clublogo.

 Als partner in korfbal sponsort Simpel niet alleen de B1 teams van 16 clubs, maar verzorgt zij in samenwerking met platform KORFBAL ook een wekelijkse round-up van de B—jeugd Hoofdklasse poules. Daarnaast bood de sim-only aanbieder 20 clubs in Nederland de kans hun kantine- of scheidsrechter vrijwilligers mooi aan te kleden, waarvan wij nu dus hebben geprofiteerd. En misschien hebben jullie ook al de oproep tot Leukste Korfbal Familie van Nederland gezien? Allemaal onderdelen van een breed partnerschapmet korfbal, dat Simpel sinds vorig seizoen is gestart.

Mede dankzij de aanvraag van Peter van den Ende hebben wij dit mooie cadeau in ontvangst kunnen nemen.

 Wij willen Simpel graag bedanken voor dit mooie cadeau aan onze club!

WP_20171214_21_26_19_Pro

WP_20171214_21_26_10_Pro