Het komende zaalseizoen zullen de ROHDA-ploegen hun thuiswedstrijden weer in Sportcentrum Ookmeer spelen. Zoals bekend heffen wij entree tijdens de wedstrijden van ons eerste team, die geheel ten goede komt van de vereniging.

TOEGANGSPRIJS

Kinderen/jeugd t/m 15 jaar   gratis

Overigen                                    €5,00

Bovengenoemde toegangsprijs geldt voor externe bezoekers en leden die eenmalig een wedstrijd bezoeken. Zaalspelende leden, die tijdens de thuiswedstrijden van Rohda 1 eveneens in Sportcentrum Ookmeer moeten spelen, hebben op die dag uiteraard vrij toegang.

SEIZOENKAART

Wij kunnen een seizoenkaart aanbieden voor € 10,00. Als je van plan bent om meer dan 2 wedstrijden van Rohda 1 te gaan zien, dan heb je de seizoenkaart er al uit en help je onze vereniging ermee. Deze prijs geldt voor alle leden boven de 15 jaar, onze donateurs en andere belangstellenden.

Je kunt de seizoenkaart, het liefst voor aanvang van de zaalcompetitie, per e-mail bij ondergetekende bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat de kaart gereed ligt bij de eerste thuiswedstrijd van Rohda 1.

Een lid van de Club van 50 (waarbij er eenmalig € 50 wordt betaald) en een erelid ontvangt 1 seizoenkaart gratis en kan die ophalen bij de thuiswedstrijd van ons eerste team.

Namens het bestuur,

Lenie Goudsmit

voorzitter@rohda.com