Afgelopen zaterdag was het dan zover. De weergoden waren ons gelukkig goed gezind: ’s morgens alle wedstrijden nog in de regenen, maar om 16.00 uur werd het droog en om 18.00 uur kwam het zonnetje zelfs een beetje door.

Helaas zijn er altijd weer afmeldingen op het laatste moment, zodat er weer teamwisselingen plaats moeten vinden en een shirjtesruil. Nadat alles geregeld was konden we iets later dan gepland starten.

We zagen een geweldige mix van jeugd, ouders en veel korfballers uit de senioren die zich lieten koppelen aan een jeugdspeler.

We hadden toch weer we zo’n 65 mensen aan het korfballen wat elk jaar weer fantastisch is om te zien. Op veld 1 speelden de pupillen hun wedstrijden en op het tweede veld, achterin, hadden speelden de aspiranten en junioren en dit ook de D. Het ging er op beide velden fanatiek aan toe. Veel duels werden daar uitgevochten en iedereen deed goed mee. De ouders waren af en toe fanatieker dan de kinderen, maar deze werden daardoor wel opgezweept.

Om 20.30 uur was iedereen uitgespeeld, hadden alle kinderen een lekker broodje knakworst en limonade gehad. Tijd dus voor de prijsuitreiking.

Bij de aspiranten heeft het team van Mischa gewonnen. Daarin speelden: Mischa en Ferdgie, Lars en Bianca en Lisa en Jan. Ze kregen allemaal een lekker geurenpakket en de ouders een klein flesjes wijn met een mooi etiket als herinnering.

Dan de pupillen. Daar won het team van Abigail met: Abigal en Julian, Ronald en Rob, Lisa en Anneke en Quandra met eerst Kimberley en later Errol. Hier kregen de kinderen allemaal een mooi gekleurde volleybal en de ouders kregen ook een flesje bijzondere wijn.

Vrij snel daarna de prijsuitreiking ging iedereen huiswaarts want het was al 21.00 uur en voor veel mensen was het een lange dag vanaf circa 10.00 uur.

We kregen weer veel complimenten over de leuke avond en zo kunnen we weer terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Het was op alle fronten weer een topdag. Alle hulptroepenweer bedankt en natuurlijk zeker onze spelers uit de seniorenteams die toch weer met onze jeugd aan de slag ging en we rekenen graag een volgende keer weer een ieders medewerking.

Namens de PAK, Karin.