Op de afgelopen JAV heeft het bestuur Karin Spierings voorgedragen als erelid en tot haar genoegen heeft de JAV unaniem ingestemd met dit voorstel.

De staat van dienst van Karin behoeft wellicht geen nadere toelichting, maar wellicht toch goed om deze toch nog eens te benoemen (met nog altijd het gevaar een aantal cruciale activiteiten te missen):

Imposante korfbalcarrière:

  • Karin speelt officieel sinds haar 8e voor onze club en is derhalve inmiddels aan haar 50e korfbalseizoen bezig!
  • Van deze 50 seizoenen heeft zij meer dan 20 jaar in ons 1e team gespeeld en alle mogelijke titels behaald:
    • 6 x landskampioen (4 x veld, 2 x zaal)
    • 3 x Europa cup (1 x veld, 2 x zaal)
  • Karin heeft 1 x het Oranje shirt gedragen

Imposante resultaten als jeugdtrainer:

  • Tot tweemaal toe heeft Karin een Rohda jeugdploeg opgeleid van F t/m B. Met name de laatste keer (samen met de andere Karin) heeft dit geleid tot de dubbel en dit was helaas tevens de laatste keer dat een Rohda ploeg een landskampioenschap heeft weten te behalen.

Nog veel imposantere vrijwilligers “carrière”:

  • Sinds jaar en dag staat Karin symbool voor de Rohda jeugd. Via het PAK, de Zomerkampen, Werving, Kangoeroes en wat al niet meer. Het was voor dit artikel niet exact te achterhalen sinds wanneer, maar dat zegt op zichzelf ook al heel veel.
  • Hoewel in de “schaduw” van haar jeugdactiviteiten, doet Karin het volledige wedstrijdsecretariaat, is de aanwijzing van de “eigen” scheidsrechters in haar portefeuille beland. Wellicht is deze opsomming alleen compleet door te stellen dat het enige dat wij haar nog niet hebben zien doen het zelf fluiten isJ.

Al met al een waanzinnige lijst die nu gelukkig tot een meer dan verdiend en gegund erelidmaatschap heeft geleid. Wij willen Karin hiermee zeer feliciteren en nogmaals bedanken. Al is het alleen al voor het feit dat ze toegezegd heeft nog wel een aantal jaren door te zullen gaanJ.

Het Bestuur