De twee voorgaande kangoeroedagen waren een groot succes, zoals iedereen weet. Er liepen beide dagen meer dan 65 kids op ons veld die zich uitstekend vermaakten.

Van deze groep kinderen hebben we een leuke groep over gehouden die daadwerkelijk lid zijn geworden en nu in de E en de F spelen en zo’n 15 kangoeroes die zich elke zaterdag in het zweet werken bij de kangoeroetraining. Nu hebben we weer een nieuwe kangoeroedag gepland en wel op:

ZATERDAG 7 oktober van 10.00-12.00 UUR

Ook organiseren op deze dag ook een grote Vlooienmarkt op ons veld met diverse kramen met tweedehands kleding, boeken, prullaria en natuurlijk allerlei lekkere hapjes en drankjes. De vlooienmarkt begint om 11.00 uur, dus de nieuwe ouders en kinderen kunnen daar ook gezellig rondlopen.

Om deze dag te laten slagen hebben we weer veel handjes nodig uiteraard. Er moeten mensen bij de diverse onderdelen bij de kangoeroedag staan, er moeten begeleiders zijn etc. etc. En natuurlijk hebben we heel veel mensen nodig bij de vlooienmarkt. We zouden graag zien dat per team minimaal 6 mensen zich beschikbaar stellen om in roulatie onze kramen te bemannen/bevrouwen?

We willen dan ook iedereen vragen om te helpen op deze dag, in welke vorm dan ook. Dat geldt voor Rohda 1 t/m Rohda 5, voor de A1 t/m de F2 en natuurlijk ok de ouders van de kangoeroes. We zoeken ook mensen die heerlijke (multiculturele) hapjes willen maken om deze tijdens de vlooienmarkt te verkopen. Laat even aan Karin weten of je wil helpen.

 

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat het weer een onvergetelijke dag wordt met als resultaat nog meer nieuwe kinderen die bij Rohda komen korfballen. Het gaat goed bij de jongste jeugd, maar stilzitten is geen optie!!!

 

Voor meer informatie: Karin, Amber en Stephanie.