Voorbeschouwing 1e speelweekend

Na mijn fantastische score als Meestervoorspeller, krijg ik het niet te negeren verzoek om het spits af te bijten met de lastigste week.Dit 1e weekend is lastig omdat nog niemand minuten heeft gemaakt én bovendien er heel weinig wedstrijden zijn. Maar goed, hier gaan we:

 

Rohda 1 – DeetosSnel 1: De voorbereiding van ons 1e is uitermate goed verlopen en met Taco aan het roer en geen blessures, verwacht ik een thuisoverwinning. Dat zou een mooie start zijn, want het jonge DeetosSnel is zeker 1 van de titelkandidaten.

Rohda 2 – DeetosSnel 2: Lastiger te voorspellen, want het 2e heeft een metamorfose ondergaan. Zeker aan de mannenkant erg jong, maar ik ga toch voor de 2 punten (anders krijg ik ruzie met de aanvoerder vrees ik).

Rohda 3 – Velocitas 3: Rohda 3 heeft geen voorbereiding gehad. Vanwege de late vakanties, ons Rohda kamp en diverse opzeggingen, gaat het seizoen met deze wedstrijd pas beginnen. Dat kan niet goed gaan, dus ik vrees een nederlaag en vandaar uit bouwen!

Rohda 4 – VZOD 2: Het spectaculair verjongde 4e is aan zijn/haar stand verplicht ongeslagen kampioen te worden. Ik voorspel dan ook een ruime overwinning voor dit nieuwe team.

Rohda 5 – KZ De Danaïden 4: Het oude 4e gaat een klasse omlaag om plaats te maken voor het “jonge” 4e en zal deze pot dan ook wel winnen.

Huizen A1 – Rohda A1: De enige jeugdploeg die in actie komt en de enige ploeg die uit speelt. Ook hier geldt dat er een hele moeizame voorbereiding was, dus ik ben bang dat we ook hier de punten niet binnen kunnenhouden. Please proof me wrong!

De kop is eraf en ik voorspel een mooi seizoen voor onze club!

 

Met vriendelijke groet,

 

Uw Meestervoorspeller