Voor volgend seizoen zijn wij druk op zoek naar vrijwilligers om het seizoen voor iedereen weer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zie hieronder de vacatures die op dit moment open staan.

Mocht je interesse hebben in een van onderstaande taken, stuur dan een mail naar vrijwilligers@rohda.com. Spreken de onderstaande vacatures je niet aan, maar wil je toch graag wat betekenen voor de club, mail ons en dan nemen Ferdgie, René v/d Hoogen of Kira contact met je op.

Openstaande vacatures:

Commissielid kantinecommissie (3x)

Geniet jij ook zo van een kopje koffie, een vers gemaakt broodje of misschien wel een biertje tijdens de wedstrijden en op trainingsavonden? Dat zou niet mogelijk zijn zonder kantinebezetting! Door het stoppen van drie leden van de kantinecommissie zijn wij dringend op zoek naar nieuwe commissieleden. Interesse? Voor meer info, klik hier.

Kantinemedewerker (2x)

De trainingsavonden zijn onderbezet en zijn wij op zoek naar kantinemedewerkers die op trainingsavonden achter de bar willen staan. Interesse? Voor meer info, klik hier.

Commissieleden sponsorcommissie (2x)

Afgelopen seizoen heeft de sponsorcommissie goede zaken gedaan. Door een belactie is veel geld opgehaald en de sponsorkliks worden regelmatig onder de aandacht gebracht. Zij hebben jouw hulp nodig en zijn op zoek naar iemand die zich wil storten op het organiseren van soortgelijke acties! Interesse? Voor meer info, klik hier.

Coördinator scheidsrechters breedtesport

Karin Spierings heeft vele taken op haar bordje liggen. Eén daarvan is het coördineren van de scheidsrechters van de breedtesport. Om Karin te ontlasten zijn wij op zoek naar iemand die dit van haar wil overnemen. Interesse? Voor meer info, klik hier.

Jeugdtrainers B1 (2x), E1 en E2

Geef jij de beste aanwijzingen tijdens de wedstrijden? Weet jij het altijd beter ;)? Deel dan je kennis met onze toekomst. Voor de B1, E1 en E2 zijn wij op zoek naar trainers (en coaches). Ook als je denkt wat minder kennis te hebben van korfbal, maar wel je enthousiasme aan de kinderen wilt overbrengen, dan zijn wij op zoek naar jou! Interesse? Voor meer info, klik hier.

Commissieleden zaalcommissie (2x)

Cor Vonk gaat komend seizoen de zaalcommissie leiden. Dit kan hij echter niet alleen. Ben jij dé sfeermaker, de creatieve geest of een goede regelaar? Interesse? Voor meer info, klik hier.