Het was weer een enerverend einde van de competitie. Na alleen maar positieve geluiden kreeg we toch een aantal last minute opzeggingen te verwerken. Onbegrijpelijk voor ons, maar wel de realiteit. Zoals je ziet is de A1 (nog) niet compleet. We zijn hard bezig om daar een geschikte heer voor te vinden. Elke tip van jullie is welkom uiteraard. Ook dames mogen altijd aansluiten uiteraard.

Zoals je ziet staan er nog geen trainer/coaches bij de B1. We hopen dat er mensen zijn die deze ploeg die jaar voor hun rekening willen gaan nemen. Een leuke, gezellige en enthousiaste groep die altijd netjes komt opdraven. Het zou fijn zijn als de “morele verplichting” twee leuke mensen gaat opleveren. Voel je hier iets voor? Bel dan naar Errol of Karin.

De trainingen beginnen in principe na de schoolvakantie, maar omdat die dit jaar erg laat is willen we graag op dinsdag 22 augustus met de training starten voor de mensen die wel in het land zijn. Zaterdag 2 september begint de competitie. Ik heb wel uitstel gevraagd, maar dan nog is het heel snel na de vakantie. Het zou dus fijn zijn als iedereen die kan, ook op deze dinsdag aanwezig kan zijn. De pupillen weer om 18.30 uur, de aspiranten en junioren om 19.30 uur.

A1   B1   D1   E1
Damantha Sluyter Britt Tromm Trecy Nuwamungu Senna Tromm
Lotte Schram Noa v.d. Berg Larissa Boschman Vanessa Simic
Lieke de Zwart Elise Boschman Dilara Danisik Abigal Faiz
Kim Binsbergen Lisa van Putten Lisa de Jong
Lot Hartkamp Robin Rademaker
Mischa Kockmann Tim de Jong Max v.d. Ende
Timo Stuldreher Lars Logman Jamie Leenhouts Ismail El Bernie Badie
Rick Bode Tarik Danisik Trever Musagara
Kadir Danisik Kayo Celiker Jeffrey en Julian
Yunus Danisik
 Enzo/Tessa  ??? Isabella/Ashley Jeffrey/Julian
E2   F1   F2 – start in de zaal met wedstrijden   Kangoeroes
Romano Leone Kayla Hermes Yasser el Nali Jazz Rae Megens
Armin Taheri Lisa van Buuren Felicia Leone Meysam Heinen
Marwa el Mani Feliene van Harten Lucas Visser Jamie Braat
Nikki Reep Luuk Lentink Mateusz Sanne Ferwerda
Noa Oehlers Alina Al Fahimi Fardous Mabtoul? Gijs Stieltjes
Khoulod Bennas Evan Heemskerk Jina Shahi? Willem van Harten
Jamie Braat? Vera van Harten
Pepijn Visser
Sharona/Jeffrey/Julian  Jelmer/Jim Nienke/Lotte Max Lentink
Kyano
Santiago
Elena
Sarah Tahiri
Sanae Tahiri (F1)
Sanja Shahi
Afonso Tomas
Juno
Julia Pinheiro
Gabriel Pinheiro
Quentin Reep
Nora Abid
Norman/René/Sherida/Christina