Echte helden zijn het, alle kinderen en begeleiders die mee zijn gegaan afgelopen heldenweekend!

Zaterdagochtend vroeg verzamelen bij Rohda en vandaar vertrok de bus richting Friesland, Teherne naar het Kameleondorp. Eenmaal in Friesland aangekomen, stapte iedereen over op een typische Friese platte boot en voeren we gezamenlijk naar het activiteiteneiland. Daar werden de hele dag spelletjes gedaan en de kinderen werden nog verrast met bolletjes met knakworst en ze mochten boven een ingemetseld vuur hun eigen eitje bakken.

Tegen de avond, wederom met de platte boot, gezamenlijk naar onze slaapboerderij, alles uitpakken en klaarmaken voor de bonte avond. Eerst nog even een heerlijke bbq met alles erop en eraan en toen mochten de kleine artiesten hun optreden maken op de bonte avond waarbij iedereen verkleed was als een held of heldin. Inmiddels bedtijd voor de kleintjes en de rest ging nog tot laat door met spelletjes en lekker sociaal met elkaar bezig zijn.

De volgende dag was het redelijk vroeg op, gezamenlijk ontbijten en daarna spelletjes waarbij teambuilding een centraal thema was. Tussen de middag nog wat vlees dat over was op de bbq en broodjes en in de middag lekker waterspelletjes en zwemmen bij de stijger aan de rand van het meer. Inmiddels was het alweer tijd voor de bus terug en iedereen zat/lag er tijdens de terugreis voldaan bij.

Het weer is tegen alle verwachting in voortreffelijk geweest, iedereen heeft zich voorbeeldig gedragen, er was het hele weekend een positieve, gezellige en gezamenlijke atmosfeer en de begeleiding heeft z’n uiterste best gedaan om het de kinderen optimaal naar de zin te maken. Al met al een zeer geslaagd weekend.

Bekijk de foto’s van Tessa hieronder:

[foogallery id=”9889″]