Door alle drukte bij de voorbereidingen van het Pinksterkamp en het Heldenweekend zijn we helemaal onze zomerkampsponsoractie vergeten. Normaal hingen er allemaal papieren op de ramen en kon je inschrijven voor een bepaald artikel dat je kon sponsoren, maar daar is het nu te kort dag voor, want de competitie is alweer afgelopen.

Toch willen we ook dit jaar proberen wat geld op te halen om het zomerkamp betaalbaar te houden, zodat we de kampprijs niet hoeven te verhogen. Je kunt bij Karin een donatie doen de komende twee weken, maar mocht je niet meer op het veld komen: je kan ook een sponsorbedrag overmaken naar Rohda: NL28INGB0004932160 o.v.v. “sponsoring zomerkamp”.

Want u weet:

Alles wordt steeds duurder enwe willen de kampprijs niet verhogen.

Ik hoop dat iedereen meedoet aan deze actie en dat we weer een mooie week tegemoet gaan in augustus. Mocht je kind mee willen op kamp, dat kan van 1 nachtje tot 6 nachten (dat kan per dag bekeken worden), geef dat dan door aan Karin. Gezien het succes van het Heldenweekend verwacht dat veel nieuwe kinderen ook graag mee willen.

Voor vragen: Karin: 06-15028175