Ja, hier ben ik dan weer uw meester voorspeller. Ik stond er verbaasd van dat die doffe glaze bal het nog zo goed deed. 5 van de 8 wedstrijden de uitkomst goed gezien, Top!

Rohda F1
Ging van de revange en heeft volledig alles op de aanval gezet om de 7-0 nederlaag van de thuis wedstrijd goed te maken. Dat wierp zijn vruchten af met 2 mooie doelpunten alleen als je volledig focust op de aanval loop je wel eens in het mes. Maar de groei is zichtbaar!

Rohda E1
Mijn eerste misser maar ik moet ook zeggen dat die bol wel erg dof was het het zonlicht weerkaatste in mijn ogen. Ik voorspelde een gelijk spel maar de tegenpartij bleek jullie toch te snel af te zijn.

Rohda C1
Dit was ook weer een gekke ik had het toch echt zo gezien een overwinning voor Rohda en een dikke ook nog maar ik weet niet wat er daar is gebeurd. Hadden jullie ook last van het zonlicht waar zijn al die doelpunten die ik had gezien?Aanstaande zaterdag dan maar!

Rohda A1
Ik geef mezelf niet graag een schouderklopje maar hier zag ik het wel goed en de verlies marge kwam ook duidelijk over, ik had  alleen slechter weer verwacht waardoor het niet aan mij ligt dat ik niet kon zien dat er een stuk meer doelpunten gemaakt zouden worden.

Rohda 4
Ik had hem goed gezien maar ik vind het jammer dat het resultaat van de thuiswedstrijd niet gekopieerd kon worden.

Rohda 3
Misschien was hier de hoop groter dan het zicht want wat had R3 een goede zaken kunnen doen als ze hadden gewonnen. Nu moet alles op alles worden gezet voor aanstaande zaterdag. En zal dan een overwinning op Dalto dan het verdiende lijfsbehoud kunnen verkrijgen.

Rohda 2
Ik zag deze aankomen, maar niet op deze manier. Lastige wedstrijd sterke ploeg, maar het is en blijft moeilijk als je in een ondertal situatie speelt. Aanstaande zaterdag nog maar lekker een wedstrijd spelen tegen Nieuwerkerk om die uitwedstrijd ook weg te poetsen.

Rohda 1
Rechte zijn rug, schudde het vechtlustige OA in de eerste helft al van zich af, en speelde de wedstrijd gecontroleerd uit. Chapeau! Zaterdag weer, maar dat moet wel lukken met het team van de week!

Tot zaterdag!

Ave