Het is dat eindelijk mijn beurt om de spreekwoordelijke glazenbol uit de kast te pakken en mijn licht als zelfbenoemd meester voorspeller te laten schijnen over de wedstrijden van dit aankomende weekend. De glazenbol was nog wel dof dus daarom moest ik hem een dagje op poetsen voor dat ik daadwerkelijk dit weekend helder zag verschijnen.

Rohda F1:
Hebben aankomend weekend de zware uitwedstrijd tegen OVVO. Thuis werd er nog met duidelijke cijfers verloren. Ik zie nog steeds verlies maar wel een overwinning op jullie zelf. (8-5)

Rohda E1
De E mag zaterdag in Haarlem de wei in tegen Rapid waar thuis maar met 1 punt verschil werd verloren, zie ik dat het zaterdag ondanks het thuis voordeel van Rapid dat op gelijkspel eindigd. (6-6)

Rohda C1
Mag aantreden net als ons derde in het altijd mooie Almere, thuis is het een veeg partij geworden met maar liefst 10 punten verschil. Ik voorzie een aantrekkelijke wedstrijd met veel doelpunten. En een overwinning voor de C. (5-14)

Rohda A1:
De A1 heeft net 2 wedstrijden gespeeld met een berg aan doelpunten, maar aanstaande zaterdag moet worden aagetreden in de Corverskuil, ik wil niet meteen zeggen dat er na hoge pieken gelijk diepe dalen zijn. Maar je moet altijd uitkijken als je in een kuil stapt, je kan je lelijk blesseren. Ik voorzie een klein verlies(7-8).

Rohda 4
Rohda 4 mag aantreden tegen de kampioenskandidaat van de poule, ik wil niet zeggen dat Rohda 4 niet een kandidaat is maar ze hebben het niet meer in eigen hand. Ze moeten de komende 2 wedstrijden winnen  dan moet SDO 2 keer verliezen. Thuis werd nog gewonnen maar voor zie zaterdag toch een klein verlies.(14-12)

Rohda 3
Rohda 3 speelt aanstaande zaterdag een belangrijke wedstijd in Almere om volgend jaar op dit zelfde niveau te mogen acteren. Waar de thuis wedstrijd nog verloren ging voor zie ik nu een overwinning, want het team voelt ook dat het er omhangt en dat geeft een hele andere “swoeng” aan dit team. Ook al is het vroeg, het word spannend maar ik voorzie een overwinning met de kleinst mogelijke marge. (16-17)

Rohda 2
Het team wat eigenlijk aan het begin van het de 2e helft veld al veilig was, ook volgend jaar spelen we weer in de reserve hoofdklasse en ik moet zeggen dat dat best een compliment verdiend voor deze jonge ploeg. Maar ik moet niet te veel over mijn eigen ploeg praten want anders krijg je dat het weer meer op een verslag gaat lijken.

Aanstaande zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen PKC om 17:00, dat is lastig omdat we daardoor laat komen op het jaarfeest. En daarvoor hebben veel mensen zich de afgelopen weken hard ingezet. Om dit mooie feest toch ieder jaar weer waar te maken.

Voor de wedstrijd verwacht ik een verlies. We konden de thuiswedstrijd goed mee komen maar op het eind bepaalde de kwaliteit van PKC toch de doorslag. Ik zie een verlies van (14-23).

Rohda 1
En dan ons Vlaggeschip dat aankomende zaterdag helemaal aan de andere kant van het land mag aantreden in de Arena tegen het altijd stugge Oost-Arnhem. De Arena is een goede afspiegeling van de vorige wedstrijd, waar het soms meer op de vecht-arena leek dan op korfbal. Ik verwacht een zware en fysieke wedstrijd maar ik verwacht dat het eerste zich met strijdlust zich kan ontdoen van de vechtlust van OA en zich tot overwinaar zal laten kronen. (18-23)

 

Zo heb ik het gezien, tot volgende week.

Ave