Ons gezellige ZOMERKAMP komt steeds dichterbij en gelukkig krijgen we nog steeds nieuwe opgaven.

We vertrekken op zaterdag 26 augustus en we komen ook dit jaar weer op vrijdag thuis, nl. op 1 september. De prijs bedraagt € 125,-. Ik hoop dat iedereen inmiddels heeft betaald: cash bij Karin op 26 augustus of via overboeking op rekening NL28INGB0004932160 en vermeld daarbij duidelijk je naam en “zomerkamp 2017”.

Heb je je nog niet opgegeven, maar wil je eigenlijk toch nog wel heel graag: geef je dan op bij Karin op 06-15028175.

Voor vragen kunt je natuurlijk ook altijd even bellen naar Karin.

Ook mag je natuurlijk weer broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Hoe meer kampgangers hoe gezelligerJ. We zitten ondertussen op 37 kinderen en dat is echt weer een record na een aantal rustiger jaren. We hebben ook veel nieuwe kinderen mee en dat vinden we natuurlijk helemaal geweldig.

Laat ook nog even aan Karin weten welke tapas je meeneemt voor de zaterdagavond. Nog niet iedereen heeft dat doorgegeven.

Het thema voor deze week is Disney.

Opgaven hebben we reeds ontvangen van:

Nienke, Lotte, Mischa, Rick, Britt, Noa, Elise, Lars, Micky, Ole, Calvin, Jamie, Kayo, Trever, Trecy, Larissa, Lot, Senna, Abigail, Robin, Max, Jazz Rae, Meysam, Jamie, Fender, Senna, Liam, Nikki, Noa, Romano, Felicia, Lisa, Feliene, Quandro, Jahlysa, Qievairo en Giulia.

Er gaan veel nieuwe kinderen mee en dat is natuurlijk superleuk. Dat kan een hele week, maar uiteraard ook een weekendje of een paar dagen. Alles kan.

Zorg dat je erbij bent dit jaar! Het belooft weer een fantastische week te worden.

Vergeet niet de brief en het kampkrantje goed door te lezen. Nog even voor de ouders: op de marktdag hebben de kinderen geld nodig voor een broodje of patatje (ze willen meestal geen lunchpakket maken) en hetzelfde geldt voor de stranddag: dan hebben we Mac Donalds? Ook dat moeten de kinderen zelf betalen. Hou daar svp rekening mee bij het meegeven van zakgeld.

Mocht u het kampkrantje om welke reden dan ook, niet hebben gekregen. Bekijk hem hieronder:

Kampkrantje 2017

[pdf-embedder url=”http://www.rohda.com/wp-content/uploads/2017/05/Kampkrantje-2017-1.pdf” title=”Kampkrantje 2017″]