Voor alles een eerste keer, want deze week mag ik (Nienke) de voorbeschouwing doen. Sherida appte en ik dacht: waarom ook niet :). Ik beloof alleen niet dat ik op zal drukken als de voorspelling niet zoals gepland gaat 😉 Alle teams spelen deze week thuis, dus extra veel supporters!

Rohda F1
Onze f’jes spelen zaterdag tegen de Vinken F1, die net een plekje hoger staan. Maar onze F’jes laten zich niet gek maken. Dit wordt een gelijkspel.

Rohda E1
Onze E1 heeft een heerlijke vrije dag, maar jullie komen de andere teams wel aanmoedigen toch?

Rohda D1
De D1 speelt tegen KZ/hiltex D5, die op de laatste plek staan. Als iedereen goed samenwerkt, wordt dit zeker een overwinning voor onze D!

Rohda C1
De C1 moet tegen de koploper Sporting West D1. Sporting West heeft nog geen wedstrijd verloren. Met pijn in m’n hart voorspel ik (dan wel een klein) verlies voor onze C1.

Ondanks de geringe winkansen weet ik zeker dat jullie het beste uit jezelf halen!

Rohda A1
Jaa, m’n eigen teampje! We spelen tegen KVA/DKV Victoria A3, met wie we samen de derde plek delen. Als iedereen in beweging blijft, van dichtbij gaat schieten (ja jongens dit gaat over jullie) en let op het gooien moet het helemaal goed komen. Met allebei nog geen punten, gaan wij dit weekend toch echt die 2 punten pakken!

Rohda 4
Ons 4e speelt net als de rest van de senioren tegen OVVO. Ons vierde staat op de tweede plek en zal dus ook dit weekend de 2 punten mee naar huis nemen. Bij voorbaat trots op deze senioren toppers ;).

Rohda 3
Het derde speelt tegen OVVO 3. OVVO staat net 1 plekje hoger, met ook maar 1 gewonnen wedstrijd meer. Het derde zal het niet makkelijk krijgen, maar pakken wel de 2 punten.

Rohda 2
Het tweede staat 2 plekken boven OVVO. Na het krappe verlies van vorige week voorzie ik een mooie winst voor dit weekend.

Rohda 1
Ons eerste staat zelfs 4 plekken boven OVVO. Ook deze punten blijven in Amsterdam.

Kortom ik zie genoeg winkansen voor rohda dit weekend! Komen jullie ons allemaal aanmoedigen?

Groet,
Nienke