Deze keer is het de beurt van mij (Fleur) om een voorbeschouwing te schrijven. Helaas ben ik niet zo’n een schrijver, maar wil ik voor Rohda graag een uitzondering maken. Met mijn voorspellende gave heb ik lang moeten nadenken wat de standen zullen worden vandaar de vertraagde voorbeschouwing. 

Rohda 1: Het word een spannende pot voor Rohda 1! Rohda staat 1 punt achter op DSC, dus winnen is noodzakelijk wil je promoveren naar de ereklasse. Het team kan nogal wisselvallig presteren, maar zaterdag staan alle koppies dezelfde kant op en wint Rohda in een spannende wedstrijd nipt met 25-26 van DSC.

Rohda 2: Rohda 2 staat op een tweede plek met 14 punten, hetzelfde aantal punten als de koploper Nieuwerkerk 2 (één wedstrijd minder gespeeld). Het is daarom belangrijk om twee punten te winnen van DSC 2 die op een 3e plek staat met 12 punten. Het kan dus nog alle kanten op. Het tweede is de laatste tijd “on fire”  en scoren veel doelpunten, daarom gaat het tweede winnen in Eindhoven met 16-21.

Vriendelijke groet,

Fleur Blötevogel