Zaterdag is het dan eindelijk zo ver. Ons heldenweekend voor de jeugd. We verzamelen om 8.15 uur. We gaan met de bus naar Kameleondorp in Friesland.

Daar gaan we met een bootje naar een eiland waar we allemaal leuke spellen gaan doen. We lunchen daar ook en we worden met de boot teruggevaren naar het eiland waar we zullen slapen.
Als we op het eiland aankomen pakken we allemaal onze bagage en zoeken een lekker bed uit en maken dat gelijk even op. De groten kunnen de kleintjes daarbij mooi even helpen.
Daarna gaan we lekker barbecueën. Het vlees is allemaal halal, dus iedereen kan lekker meedoen aan de barbecue.
Er is water bij de kampeerboerderij, dus alle kinderen die niet kunnen zwemmen zijn verplicht bandjes of een zwemvest mee te nemen.
Na de barbecue gaan we ons allemaal omkleden in de verkleedkleding en zullen we beginnen met de bonte avond. We hopen dat iedereen in het thema Helden verkleed zal komen. Dat kan een stripheld zijn of een filmheld of wat voor held ook. Dus zorg dat je allemaal iets meeneemt.
We hebben veel leiding mee dit weekend, dus de ouders hoeven echt niet bezorgd te zijn

Zondag gaan we lekker ontbijten en daarna zijn er diverse sport- en spelactiviteiten. Om 16.00 uur komt de bus weer voorrijden en gaan we weer richting Amsterdam.

De eigen bijdrage voor de kinderen is €10,– per kind. Dit kan overgemaakt worden naar AKC Rohda, nr. NL28INGB0004932160 of cash aan Karin betaald worden. Dit moet wel uiterlijk bij vertrek voldaan zijn/worden.

Wat nemen de kids mee?
Zwemvest/zwembandjes, pyjama, handdoek, washandje, zeep, shampoo, tandpasta, tandenborstel, borstel, regenkleding, extra schoenen, dikke trui, zwemkleding, badhanddoek, extra sokken, extra ondergoed, extra lange broek, extra shirt, zaklamp, sport broekje/rokje, trainingspak, slippers, sportschoenen, kussen, hoeslaken, slaapzak en verkleedkleren in het thema voor de bonte avond. De Bonte avond zal dit jaar als thema hebben: Helden! Oefen thuis vast op een leuke act en zorg dat je ook gepaste kleding mee hebt voor deze avond!
Wie gaan er mee?
Jeffrey, Enzo, Julian, Jim, Isabella, Lotte, Damantha, Lieke, Mischa, Kadir, Tarik, Lars, Britt, Noa, Elise, Kim, Lisa, Jamie, Kayo, Trever, Yunus, Lot, Larissa, Dilara, Trecy, Senna, Vanessa, Abigail, Max, Robin, Kayla, Marwa, Khoulod, Lisa, Feliene, Romano, Jazz Rae, Meysam, Jamie, Alina en Felicia.

Mochten er nog vragen zijn, stel die gerust aan Karin.
Wij hebben er ontzettend veel zin in, we hopen de kinderen ook.
Heb je je nog niet opgegeven? Bel dan snel naar Karin: 06-15028175.