Het was weer een geweldig leuke en gezellige dag voor de kids en hun ouders van AKC Rohda bij Monkey Town in Purmerend.

De kinderen konden lekker spelen, zich vergapen aan een 5D film en schieten bij het lasergamen, waar enkele vaders ook flink van genoten hebben. Natuurlijk werd er ook gezorgd voor de innerlijke kleine mens en die werden dan ook getrakteerd op patat en limonade.

Tussen neus en lippen door werd er ook nog een PAK-vergadering gehouden, waarbij een nieuw lid werd verwelkomd. Er was ook een klein incidentje, maar er was onder de ouders een EHBO’er en een verpleegster aanwezig, die zich samen met anderen gelijk over de dame in kwestie ontfermden en het thuisfront werd gelijk ingelicht.

De dag liep iets uit, maar toen we buiten kwamen bleek het ook nog eens een prachtig weer te zijn geworden, dus met recht een geslaagde dag. Op naar het volgende evenement!

Bekijk de foto’s op onze Facebook pagina!
Namens de PAK,

Giovanni Leone