10 van de 14 punten behalen. Dat was de verwachting. Lees onderaan hoe Simon het er vanaf heeft gebracht!

Sherida schreef een strak verslag over de wedstrijd van ons eerste. Balen dus, voor de spelers, begeleiding en het publiek, want OVVO 1 won.
0 punten (2 voorspeld)

Rohda 2 pakte overtuigende de punten door met 8 – 20 te winnen. 2 punten (2 voorspeld).

De dames en heren van Ados bleken wederom te sterk voor ons derde. Thuis verloren we met 11-14. Met een slappe 1ste helft (4 goals) was het hopen op een comeback. Deze bleef uit en met 14-10 bleven de punten in Hoorn. Je zou kunnen zeggen dat het Benno (oud-Rohdiaan) gegund was, maar dan zou ik dat eerst moeten menen  – 0 punten (2 voorspeld).

Achilles 3 won met 25-17 van ons 4de. Kreig nâh wat. 0 punten (2 voorspeld).

De A1 kreeg tegen BEP slechts 9 goals om de oren, dat klinkt goed al zeg ik het zelf. Deze wedstrijd werd op zondag gespeeld en daarom prijs ik Rohda’s verdediging betreft zo’n prestatie. De meeste clubgenoten kunnen beamen dat ik na de zaterdagavond verdedigend weleens te wensen over lieten. Maar goed, Rohda A1, zelf 7 goals maken.. Laten we het er maar op houden dat jullie je dag niet hadden. Snel vergeten. 0 punten (2 voorspeld).

Onze C1 speelde net als onze selectie in Maarssen tegen OVVO. Bij deze wedstrijd werd de toon gezet (maar helaas niet de hele dag aangehouden). Winst met 1-16. Och och och, chapeau! 2 punten (2 voorspeld)

Coach Kim gaf al aan dat onze D’tjes het moeilijk zouden krijgen. Met 10-4 uitslag blijkt deze verwachting inderdaad op te zijn gegaan. 0 punten (0 voorspeld).

Samengevat pakten we 4 van de 14 mogelijke punten. Meestervoorspeller Kruse blijft op de troon. Voorspeller Simon gaat werken aan zijn spel in Rohda 3 en draagt het beschouwen over aan een ander.

Groet,
Simon