Smullen was het afgelopen weekend op sommige momenten. Het eerste was razend spannend, de C1 en het tweede waren overdonderend, zeker voor de tegenstander. Laat ik de verschillende wedstrijden eens nader bekijken:

De kangoeroes: Afgelopen zaterdag waren er in alle vroegte weer 15 Kangoeroes hard aan het sporten in de Paulusschool. Dolle boel, ik heb gehoord dat de oudsten onder hun binnenkort naar buiten komen om in een echte wedstrijd te laten zien wat ze allemaal geleerd hebben.

Rohda E1: was vrij.

Rohda D1: Oh wat een pech, Esdo had een hele lange dame meegenomen en die was lastig te verdedigen. Tot 15 minuten voor tijd stond Rohda nog voor, maar helaas de verdediging kon het net niet bolwerken. Ook een aanvalsgolf in de laatste minuut mocht niet baten. De kleinst mogelijke nederlaag kwam op de borden, 6-7.

Rohda C1: Dit werd inderdaad een eenvoudige winst voor Rohda. De C1 was veel te sterk voor de korfballers uit Vinkenveen. Met slechts 4 doelpunten werden ze naar huis gestuurd, terwijl Rohda er 13 in de korf wist te gooien.

Rohda A1: Rohda speelde het spel dat ze willen spelen. Veel bewegen en schieten op afstand. Helaas wist AW er toch met de winst vandoor te gaan. Maar ik weet zeker dat als de A1 zo blijft spelen, ze in de volgende wedstrijden zeker punten kan gaan pakken.

Rohda 4: Oh, wat had ik dit verkeerd ingeschat. Thor was sterker, ‘de einduitslag maakt dat duidelijk 8-13. Wel bijzonder dat in de eerste helft een vak werd gevuld met alleen Kruses: René, Denise, Roy en Karin.

Rohda 3: En inderdaad Die Haghe was te sterk voor onze rohdianen, een duidelijke nederlaag. Daar kon alle wilskracht, die wel werd getoond weinig aan veranderen.(13-20)

Rohda 2: Het tweede speelde vanaf het begin af aan een gewonnen wedstrijd. Binnen de kortste tijd stond Rohda met 6-0 voor. Daarna leek het alsof er wat gas terug genomen werd en hielden ze Sparta op ruime afstand, 22-14.

Rohda 1: Dit was een wedstrijd om van te smullen. Job maakte zijn debuut in de basis als invaller voor Giovanni. Hij heeft een goede wedstrijd gespeeld. Felle duels en mooie doelpunten werden er gemaakt. Nooit kwam Wageningen meer dan 2 punten voor. Maar vlak voor het einde kwam Rohda voor het eerst op voorsprong en moest Wageningen tot drie keer toe de achterstand goed maken. Helaas was het laatste schot van Mike net niet in de korf, waardoor de punten gedeeld werden 25-25.

Sportieve Groet,

Cor