Na een voorspelling komt er natuurlijk ook een uitslag. Hoe zou ik het gedaan hebben, vraag je je dan af.

Nou, zoveel goede voorspellingen als “meestervoorspeller” René Kruse had, ga ik nooit halen natuurlijk. Al is het alleen maar omdat ik minder wedstrijden te voorspellen had, maar ik heb mijn best gedaan.

ROHDA E1
Ik had een doel gesteld om het aantal gescoorde doelpunten te verbeteren. Als die ene kans er toch was ingegaan… Wel gewonnen met 5-7 maar 7 goals ipv 8. Helaas 0 punten voor Kappie.

ROHDA D1
Hier scoor ik wel de volle punten. De kinderen hebben mijn voorspelling gelezen en hebben zich volledig geconcentreerd op het verdedigen. Resultaat, 4 tegengoals. Kappie staat op 2.

ROHDA C1
Bij de C1 pak ik toch een puntje. Helaas was het scoren een zware last, maar verdedigend hebben ook jullie het uitstekend gedaan. Jammer dat de tegenstander ietsje te sterk was want er had zomaar een gelijk spel ingezeten.

ROHDA A1
Deze was echt makkelijk, althans de voorspelling van winst.De ploeg is zelfs nog ietsje beter dan ik dacht.  Mijn voorspelling was 16-9 en het is 17-8 geworden.  Totaal aantal goals goed, dus Kappie staat op 4 punten.

ROHDA 4
Ook hier zat ik toch behoorlijk in de goede richting.  19-14 voorspeld en de uitslag is 19-17 geworden. Ik kan er weinig aan doen, dat het vierde 3 onnodige goals meer tegen krijgt dan ik dacht, maar ik ben aardig tevreden. Kappie op 6.

ROHDA 3
En die 6 punten, daar blijft het bij voor mij. Het derde bleef tot 9-9 in de race (en ik dus ook), toen werd duidelijk dat Swift iets beter was en trok de wedstrijd langzaam naar zich toe.

ROHDA 1 & 2
Helaas helaas, Dalto was ietsje sterker dan wij en een stunt bleef uit. Ik had een beetje tegen beter weten in, beide teams op winst gezet maar dat was valse hoop. Kortom, voorspellen kan ik bij de jeugd beter, dan bij Senioren.

Ik ben redelijk tevreden met mijn inzicht en ik wens de volgende voorspeller alle wijsheid toe.

Sportieve groet,

Imre.