Deze week sprak de sponsorcommissie met eigenaar Michel Gerrits van Time-Out Sportcafé. Time-Out is gevestigd in Sportcentrum Ookmeer
Vertel eens wat meer over Time-Out. Hoelang bestaat het bedrijf en hoe ben je in Sportcentrum Ookmeer terecht gekomen?
Ik ben met Time-Out Sportcafé begonnen in 2011 toen dit nieuwe sportcentrum gebouwd werd. Daarvoor ben ik bijna 20 jaar sales manager geweest voor een groothandel. Maar omdat mijn dochters hier turnden wist ik dat er een nieuwe accommodatie gebouwd ging worden. Ik was aan een nieuwe uitdaging toe en dus heb ik besloten om Time-Out Sportcafé te openen.

Hoe zou je Time-Out in 3 zinnen kunnen beschrijven?
Ik heb geprobeerd om met Time-Out Sportcafé een frisse moderne uitstraling neer te zetten. Een plek waar zowel sporters maar ook de studenten van de HVA zich prettig voelen en graag verblijven.

Wat heeft je aangezet om ROHDA te sponsoren?
Gezien de onderlinge relatie tussen Rohda en Time-Out Sportcafé vanaf het begin altijd goed is geweest én natuurlijk om het feit dat Rohda ook nog altijd een derde helft hanteert vond ik ook wel op z’n plaats om iets terug te doen voor Rohda. Vandaar dat ik Rohda ben gaan sponsoren.

Is er nog iets wat je onder de aandacht wilt brengen bij onze leden?
Tot slot wil ik u nog melden dat we sinds jan
ari van dit jaar een nieuwe fulltime medewerkster hebben aangetrokken, namelijk mijn dochter Demi. Door deze uitbreiding in de bezetting zijn wij binnenkort van plan om uit te breiden met  “plate service”.

U bent dus van harte welkom om dit eens te proberen!