De organisatie is het nieuwe jaar goed begonnen door eindelijk een de Meestervoorspeller  naar zijn voorbeschouwing te vragen 🙂

De Kangoeroes
Onze jongsten zijn al het hele seizoen in topvorm en zullen deze ook weten vast te houden in 2017. Hopelijk zijn ze er allemaal weer klaar voor, zo aan het einde van de kerstvakantie en hollen en springen ze nog beter dan echte kangoeroes.

ROHDA F1
Wat een eer dat ik als eerste een voorbeschouwing mag doen voor deze nieuwe ploeg. En dan gelijk een derby tegen BW. Zo vanuit de kangoeroes moeten ze wel uit de startblokken springen, dus ik voorspel een mooie overwinning!

ROHDA E1
Onze E-tjes gaan in hoog tempo over hun tegenstanders heen en zorgen dat er weer 2 punten in Ookmeer blijven. Helaas voor Tempo blijven zij dan op de 0 staan.

ROHDA D1
Ook de D1 gaat zorgen dat we zaterdag ongeslagen blijven. Tegen het nog puntloze Atlantis gaan zij hun puntenaantal verdubbelen!

ROHDA C1
Dit is een kraker in de poule. Tegen het nog ongeslagen ESDO wordt het een alles of niets wedstrijd als we nog kampioen willen worden. Natuurlijk willen we dat, dus wordt het alles en blijven de punten na een spannende pot in Ookmeer!

ROHDA A1
Tegen KZ ook een moeilijke pot. Beide ploegen met 4 punten, maar ik ga er vanuit dat onze goede voornemens nog iets beter zijn dan die van KZ, met een (kleine) overwinning tot gevolg.

ROHDA 4
Mijn eigen ploeg MOET gewoon winnen, om bij de onderste plekken weg te komen. De hamvraag is of “onze” Annie mee zal doen bij de Kudelstaarters, maar hoe dan ook, de punten blijven hier! Het gerucht gaat dat ook het 4e een Joker in gaat zetten!

ROHDA 3
Ook voor het 3e is het een kwestie van moeten! Uit betrouwbare bron weet ik dat er een grote verrassing in de opstelling zit, en tegen het laag geklasseerde ZKV, ben ik ervan overtuigd dat de punten voor de zwart gelen zullen zijn!

ROHDA 2
De spanning in de poule van het 2e is ook al om te snijden. Beide ploegen staan gedeeld 3e (met nog 2 ploegen) en slechts 1 punt boven “de streep”. Ook hier MOET dus gewonnen worden en er GAAT ook gewonnen worden! Kan Imre weer rustig aan de Irish Coffee.,

ROHDA 1
Er is veel gezegd en  geschreven over ons 1e en lang niet altijd positief. Echter we staan er fantastisch voor, zeker na de 2 punten die we vandaag van Unitas gaan pakken. Halverwege het seizoen nog volop in de race voor de play-off is simpelweg GOED!

Noem mij gerust een optimist, maar ik voorspel dus 18 uit 9. Het kan slechter. Ik meld me weer met de nabeschouwing.

Groet,
René