Onderstaande reactie ontvingen wij afgelopen maandag n.a.v. het verslag op de SCO site en het commentaar hierop onzerzijds.

Wij kunnen dit alleen maar waarderen en hopen dat de onderlinge relatie tussen SCO en Rohda nog in lengte van jaren zal zijn zoals hij de afgelopen jaren altijd is geweest.
Hieronder de reactie van Hans Rottink:

Jullie zijn van mening dat mijn verslag geschreven is vanuit frustratie over het verlies en ik mij af wilde reageren door het belachelijk maken van Rohda-spelers. Als dat zo opgevat is bied ik daarvoor mijn excuses aan, want dat is zeker de bedoeling niet geweest. Natuurlijk had ik liever een andere uitslag gezien maar als ik iemand iets verwijt dan zou dat het eigen team zijn. Wel vond ik dat het theatraal overdrijven van sommige acties te ver doorschoot. Maar de scheidsrechter geeft de hierbij grenzen aan.

Mijn verslagen zijn niet standaard dat weet ik door de meestal positieve reacties die ik daarover ontvang. Ik prikkel de eigen achterban. Sommige Rohda-spelers zou ik zo in een kobaltblauw tenue willen hijsen, daarover niets dan respect.

De nadruk van mijn verslag lag bij het eigen falen, SCO sloeg op hol, reageerde niet goed en was niet in staat de knop op te zetten om vanuit vertrouwen in eigen kunnen het heft in handen te nemen. Dat speelt ze de laatste 3 wedstrijden parten. Adri heeft gelijk in het feit dat ik niet de persoon van Mike had moeten noemen. Dat zal me niet weer overkomen.

Nogmaals mijn excuus voor het feit dat ik onbedoeld kwetsend ben geweest. Dat was zeker niet de bedoeling.

 Ik wens jullie fijne feestdagen!

 Hans Rottink