Dit weekend maar 4 van de 8 ploegen die mogen aantreden in het zwart geel en onze kangoeroetjes komen ook in actie op de laatste training van het jaar.

De Kangoeroes
Onze kleinste Rohdiaantjes mogen aan hun laatste training van het jaar beginnen, in de zaal van de Lucasschool. Norman en Sherida zullen weer klaar staan met een toptraining en gaan er weer voor zorgen dat de kinderen een leuke ochtend hebben.

OVVO E4 – Rohda E1
Onze E-tjes moeten ervoor gaan zorgen dat de focus deze week ligt op het verdedigen, OVVO heeft namelijk in de afgelopen weken laten zien veel doelpunten te kunnen maken. Zorg dat jullie elkaar helpen en genoeg afstand nemen van je tegenstander zodat OVVO geen doorloopballen kan gaan nemen. Dan moet het lukken om hier de punten mee te nemen!

Rohda wint met 6-7

De Vinken D1 – Rohda D1
Onze D1 laat zien dat zij steeds meer kunnen gaan scoren. Ze begonnen in de 1e zaalwedstrijd met 2 doelpunten, daarna 6 doelpunten en in de laatste wedstrijd zelfs 7 goals. Als zij dit doorzetten en zorgen dat zij met goed samenspel de ballen door de korf schieten, kan hier gewonnen worden van de koploper.

Rohda wint met 7-9

DVO 3 – Rohda 2
Ons tweede mag afreizen naar Bennekom om daar een mooie wedstrijd neer te zetten tegen het 3e van DVO. Met dit team kan er van iedereen worden gewonnen, dat hebben zij ook laten zien. Het 2e gaat ervoor zorgen dat jaar goed wordt afgesloten en winnen de wedstrijd overtuigend. Rohda wint met 19-26

SCO 1 – Rohda 1
Een uitwedstrijd in het hoge Noorden voor ons vlaggenschip. Altijd lastig een wedstrijd in Oldeholtpade, maar met de overwinning van vorige week nog vers in het geheugen moet er genoeg vertrouwen zijn om SCO te verslaan en de punten mee naar Amsterdam te nemen.

Rohda wint met 21-24.

Laten we 2016 met 8 punten gaan afsluiten.

Succes allemaal dit weekend!

Groet,
Tessa