Afgelopen zaterdag was zwart, één om snel te vergeten. Komende zaterdag spelen alle ploegen weer thuis. Dus mocht u nog geen plannen hebben, kom gezellig alle ploegen aanmoedigen. Alle teams kunnen uw steun wel gebruiken. Deze week heb ik de eer om de uitslagen van onze ploegen te voorspellen.

Kangoeroes
Onze kangoeroes hebben zaterdag een speciale training op het programma staan, ze krijgen namelijk een Pieten training. Normaal trainen zij in de gymzaal van de Lukasschool, maar voor deze speciale training wijken ze eenmalig uit naar Sportcentrum Ookmeer. Dus kom op tijd naar Sportcentrum Ookmeer om van onze Rohda Pietjes te genieten.

Rohda E1
Na een weekje rust mag de E1 zaterdag weer aan de bak tegen ESDO E2. De vorige wedstrijden helaas verloren in de zaal, maar ik verwacht dat de toppers van de E1 keihard hun best gaan doen om de eerste punten binnen te halen. Overwinning Rohda E1.

Rohda D1
De D1 mag zaterdag hun tweede wedstrijd spelen in de zaal tegen Luno D1. De vorige wedstrijd zag ik veel positieve punten, maar werd helaas verloren van EKVA. Zaterdag zal de D1 er alles aan doen om van Luno D1 te winnen. Overwinning Rohda D1.

Rohda C1
De C1 heeft een weekje vrij.

Rohda A1
Onze junioren hebben het lastig in de zaal. Op het veld kampioen in de 5e klasse en nu in de zaal moeten ze flink aanpoten in de 3e klasse. Zaterdag spelen ze tegen Bep A3, waar ze al eerder een oefenwedstrijd tegen hebben gespeeld. Toen werd gewonnen van Bep A3 en ik verwacht nu weer een overwinning voor onze A1. Overwinning Rohda A1.

Rohda 4
De eerste seniorenploeg die zaterdag in actie komt is ons vierde. Zij nemen het op tegen Achilles 3. Ondanks het verlies van afgelopen zaterdag verwacht ik dat onze ‘oudjes’ gewoon gaan winnen van Achilles 3. Overwinning Rohda 4.

Rohda 3
Zaterdag mag ons derde aantreden tegen Ados 2. Vorige week werd verloren van een beter en meer ervaren Die Haghe 3. De eerste helft bleef het derde nog aardig bij, maar na de rust kon Die Haghe uitlopen, mede ook omdat het derde moeilijk tot scoren kwam. Ik verwacht dat het zaterdag een gelijk opgaande wedstrijd zal worden, waar het derde aan het langste eind zal trekken. Overwinning Rohda 3.

Rohda 2
Na het pakken van een verrassend punt tegen Dalto, werd 2 keer verloren door ons tweede. Captain Amy is weer fit en slaagt zij erin om de vechtlust in het team weer aan te wakkeren? Daar heb ik in ieder geval wel alle vertrouwen in. Overwinning Rohda 2.

Rohda 1
En tenslotte ons vlaggenschip. Na de complete off-day vorige week tegen Wageningen verwacht ik een scherp en tot op het bot gemotiveerd eerste. OVVO staat puntenloos onderaan en zij zullen gebrand zijn om tegen Rohda minimaal een punt te pakken. Desondanks verwacht ik geen problemen voor ons eerste tegen OVVO en blijven de punten in Amsterdam. Overwinning Rohda 1.

Tot zaterdag!