De grote clubactie 2016 is ten einde gekomen. Vol trots kunnen wij vermelden dat we in totaal maar liefst 885 loten hebben verkocht!!!! Wat een geweldige prestatie 🙂

Totale opbrengst voor Rohda € 2.124
Waar we vooral heel erg blij mee zijn is om te zien dat zoveel verschillende mensen van jong tot oud zich hebben ingezet om loten te verkopen. Zoals eerder vermeld heeft rohda deze extra inkomsten hard nodig op het moment, dus extra fijn dat onze doelstelling ruim behaald is!!

Bij deze ook alvast grote dank aan iedereen die loten verkocht heeft!!

Zoals eerder al aangekondigd hebben we een aantal leuke prijzen te verdelen onder de lotenverkopers. Deze zijn onder te verdelen in 3 catagoriën:

1. De hoofdprijs
Een waveboard

Voor deze prijs kom je in aanmerking als je minimaal 15 loten verkocht hebt. Per 15 verkochte loten gaat er 1 lootje met je naam erop in de hoofdprijzenpot.  Dus bij 30 verkochte loten krijg je 2 lootjes, bij 45 3 enz.

2. Overige prijzen.
Naast de hoofdprijs hebben we nog 3 andere prijzen te verdelen:

– 2 kaartjes voor een wedstrijd van ajax

– VVV-bon van €15,-

– VIP-behandeling bij een thuiswedstrijd van Rohda 1.

Iedereen die loten verkocht heeft komt in aanmerking voor 1 van deze prijzen. Per lot dat je verkocht hebt gaat er een lootje met jouw naam erop in de “overigeprijzenpot”.  Mensen die 1 lootje verkocht hebben maken dus met 1 lootje kans en mensen die bijvoorbeeld 23 loten verkocht hebben maken met 23 lootjes kans.

3. Voucher 20-loten-actie
Dit is een beloning vanuit de organisatie van de grote clubactie zelf.

Iedereen die 20 loten of meer heeft verkocht krijgt namens hen als dank een voucher. Met deze voucher kan je gratis naar een pretpark of naar schiphol behind the scenes. Daarnaast krijg je 65% korting in de webshop van Masita.

Wie wat waar wanneer???
Aankomende zaterdag  3 december zal in de rust van de wedstrijd van Rohda 1 de prijsuitreiking plaatsvinden (wedstrijd start om 18:50 dus wij zullen starten rond +/-  19.20). Er zal ter plekke geloot worden en we hopen dus ook dat iedereen naar de hal komt om te horen of je in de prijzen bent gevallen!

 

De spelregels:

– We zullen starten met het verloten van de hoofdprijs. Aangezien dus niet iedereen hier voor in aanmerking komt wordt hier in een aparte pot voor geloot.

– Daarna gaan we door naar de overige 3 prijzen waar iedereen voor in aanmerking komt.

– Je kan maar maximaal 1 prijs winnen!!!!!!  Mocht je daarna nog een keer getrokken worden, dan is dat helaas pindakaas, maar dan zullen we een nieuw lootje trekken voor een andere winnaar.

– Dit houdt dus automatisch in dat als je de hoofdprijs wint,  je niet meer in aanmerking komt voor  1 van de overige prijzen.

– We hebben dus 3 overige prijzen. Degene die als eerst getrokken wordt mag zelf kiezen welke prijs hij/zij hebben wilt. De nummer 2 mag dan uit de overige 2 prijzen kiezen en de laatste wint dus de prijs die over blijft.

– Ben je dus niet aanwezig, dan kan je helaas ook geen prijs uitkiezen en krijg je een prijs toegewezen!!!  Wil je dus niet het risico lopen dat je niet de prijs naar je zin krijgt?? Zorg dan dat je zaterdag aanwezig bent!!!

 

De voucher van de 20 loten actie zullen wij uitdelen aan de mensen die daar recht op hebben.

Deze voucher kan je zaterdag krijgen en anders wordt deze op een ander moment aan je uitgereikt.

Heb je nog vragen of wil je weten voor welke prijs je met hoeveel lootjes in aanmerking komt?

Vraag dat dan aan 1 van de GCA-organisatoren en zij zullen dat dan voor je opzoeken!

 

Tot zaterdag!

De GCA-comissie,

Lenie, Kimberley en Amber