De eerste speelronde in de zaal staat op het punt van beginnen. Normaal is Adri de gene die ons vermaakt met zijn scherp geschreven voorspellingen. Maar in de zaal gaan we het anders doen: iedere week pakt iemand anders zijn glazen bol erbij om de voorbeschouwing te schrijven. Nadat Amber op het veld al een keert aan de beurt is geweest, trapt deze week jongere zus Kimberley af.  Zo vader, zo dochter(s)!


Wat een eer dat ik na Amber de gene ben die ook de wedstrijden mag voorspellen. We hebben een mooie eerste helft op het veld gezien met twee kampioenen en drie teams die nog gaan strijden om het kampioenschap na de zaal. Mooie resultaten dus, waarvan ik denk dat we die in de zaal gaan voortzetten. Hier mijn voorspellingen van deze week:

Kangoeroes
Als we het over de bikkels van de club hebben, hebben we het natuurlijk over onze kangoeroe spruiten. Tot vorige week waren zij lekker buiten aan het ballen. Niets houdt ze tegen om met zijn alle spelletjes te doen om later echte topkorfballers te worden. Zaterdag voor het eerst binnen en ik weet zeker dat zij ook daar hun beste beentje voor zullen zetten!

Graag wil toch ook wel de 10 nieuwe kindjes die ook uit de kangoeroeochtend zijn voortgekomen benoemen. Zij spelen dan nog geen wedstrijdjes, maar trainen wel elke week op dinsdag en donderdag om zo snel mogelijk ook in het veld te kunnen rond huppen. Zij doen heel erg hun best en zijn een echte aanwinst voor de club. Ik kan u ook vertellen dat er echte talentjes tussen zitten 🙂

ROHDA E1
Zij hebben een moeilijke eerste helft veld gespeeld. Met een aantal verliespartijen, maar waar ook de eerste punten zijn binnen gehaald. Deze week uit bij  ZKC’31. Ik verwacht wederom een zware wedstrijd voor jullie. Ik hoop natuurlijk de 2 punten helemaal met jullie inzet en vechtlust!

ROHDA D1
Zijn vrij

ROHDA C1
Een prima eerste helft veld gespeeld met een (gedeeld) kampioenschap. Ik zie dat er grote stappen gemaakt worden. De tegenstander komt mij niet bekend voor, maar als jullie goed naar de coaches blijven luisteren 😉 dan gaan jullie wederom meedoen om de titel. Ik verwacht deze week daarom ook ‘gewoon’ de winst voor onze c1.

ROHDA A1
De A1 heeft tot nu toe naar mijn mening boven verwachting gepresteerd. Er zijn leuke wedstrijden gespeeld met goed spel. Mede daarom zijn jullie in de zaal ook hoger ingedeeld. Ik verwacht dat het minder makkelijk zal gaan dan op het veld, maar dat jullie zeker weten weer hoge ogen zullen gooien. Beginnend dit weekend met de volle winst.

ROHDA 4
Altijd leuk om naar te kijken 🙂 Aangezien het geen doordeweekse avond wedstrijd is ga ik er van uit dat jullie zullen knallen. Ik schat daarom een kleine overwinning (ouderdom begint toch mee te spelen) voor ons 4de.

ROHDA 3
Dit vind ik de lastigste wedstrijd om te voorspellen. Als jullie aan staan kunnen jullie elk team aan, maar als het niet gaat dan wordt het een ander verhaal. Ik ga ervan uit dat jullie na een ietswat slechte generale een prima wedstrijd gaan spelen en dus de 2 punten mee maar huis nemen.

ROHDA 2
Dan het tweede wat een goede start van het seizoen maakte. Ondere andere door blessureleed is er wat zand in de motor gekomen. Ik ben daarom ook zeer benieuwd hoe we het in de zaal gaan doen. Voor as zaterdag verwacht ik een lastige spannende pot die we op het nippertje over de streep zullen trekken.

ROHDA 1
En last but not least: ons vlaggenschip. Een lastige voorspelling. Ik vind dat zij op het moment te wisselvallig in een wedstrijd kunnen zijn. Als alles goed gaat staat er echt een top team dat mee kan spelen om de play offs. Maar zodra 1 zijn koppie  verliest gaan we het zeer moeilijk krijgen. Dit verwacht ik ook van zaterdag. Als alle puzzelstukjes in elkaar vallen dan staat daar dat top team of zullen we als los zand spelen? Ik ga natuurlijk voor een vastgelijmde puzzel en dat ook ons eerste 2 punten mee naar huis neemt!