Ik werd gisteren aangesproken door de beheerder van de Ookmeer.

Buitenschoenen
Ze gaan de deur naar de hal weer dichthouden, omdat er teveel mensen met straatschoenen over de zaalvloer heen en weer lopen.

Het is de bedoeling dat kinderen allemaal met hun buitenschoenen naar de hal komen en dan in de kleedkamer of gelijk om het hoekje hun zaalschoenen aantrekken. Ditzelfde geldt uiteraard ook voor alle trainers en spelers die hun spullen later aantrekken.

We moeten allemaal onze zaalschoenen op de speelvloer aan hebben en geen straatschoenen, zeker als het weer straks slechter wordt en iedereen met natte/modderschoenen de hal binnenkomt.

Ik zou een beroep op iedereen willen doen om hieraan gevolg te geven, want de vloer is nu heel snel vies en daardoor ook glad voor de spelers en speelsters. Daar valt niet tegenaan te dweilen voor de beheerders.

De beheerder kan weigeren om mensen met straatschoenen de hal in te laten, maar laten we er met z’n allen voor zorgen dat het zo ver niet hoeft te komen. Even meedenken allemeaal en eigenlijk is het maar een kleine moeite.

Ballen netjes opruimen
Ook werden we erop geattendeerd dat er vaak ballen blijven liggen na een training, vorige week al 3 ballen, die door de beheerder waren gevonden. De ballen zijn te duur om daar zo slorig mee om te gaan. Trainers: ruim samen met je team de ballen goed op!!! Doe het hok dicht (niet op slot), zodat de ballen ook niet weg kunnen rollen.

Het is ook niet de bedoeling dat kinderen of trainers heb opberghok zonder sleutel open maken. Dat brengt schade toe aan de deur en is een rare gewoonte worden. Er zit niet voor niets een slot op. Haal de sleutel bij de beheerder en breng die ook gelijk terug.

Rommel opruimen na trainen en wedstrijden
Na een training en zeker na onze thuiswedstrijden is het een puinhoop bij de reservebanken en erachter. Het vriendelijk verzoek om niet de begeleiding van de selectie (laatste wedstrijden die dag) de rotzooi op te laten ruimen, zij hebben al genoeg te doen, maar allemaal je eigen rotzooi weg te gooien en zie je nog iets liggen: pak het even op en gooi het in de prullenbak. Er staan er genoeg, dus dat kan het probleem niet zijn. Allemaal even attent hierop, zodat er minder kritiek en gezeur is vanuit de sporthal, maar ook vanuit onze eigen organisatie.

Het lijkt me heel normaal dat we de sporthal weer netjes achterlaten met z’n allen. Ook de ouders graag attent bij hun kinderen, want ook aan de andere kant liggen vaak nog lege flesjes.

Bij voorbaat dank voor de medewerking!

Groet,

Karin