A.s. Zaterdag, 19 november, is het gelukkig zover: het grote Rohda Sinterklaasfeest. Ik hoorde al dat jullie niet kunnen wachten. Het belooft ook een superfeest te worden, want we hebben al 41 kinderen die meedoen aan dit grote feest.

We starten dit feest om 10.00 uur en ik hoop dat iedereen op tijd aanwezig is, zodat we om die tijd echt kunnen starten, want we hebben dit jaar een vol programma. Tussen 12.00-12.30 uur zal het feest weer afgelopen zijn.

Kijk hieronder even goed of je erbij staat. Sta je nog niet op de lijst maar wil je dit grote feest wel meemaken, bel dan snel naar Karin: 06-15028175.

Er is wel iets veranderd ten opzichte van de voorgaande jaren en dat is dat we dit jaar toch graag een eigen bijdrage willen vragen van € 2,50 p.p. Mocht dit een probleem zijn, geef mij dan even een berichtje, want geld mag nooit een reden zijn om niet aan een activiteit bij Rohda mee te kunnen doen.

Traditiegetrouw zal er weer een mooi poppenkastverhaal zijn. Ook gaan we tussendoor weer lekker knutselen. En natuurlijk als hoogtepunt van het feest het bezoek van Sinterklaas met zijn zwarte pieten met hopelijk mooie cadeautjes. Na afloop blijven we lekker allemaal in de kantine eten.

Bel dus naar Karin, zodat je van een gezellige middag verzekerd bent.

Opgaven heb ik reeds ontvangen van:

Vanessa, Senna T., Abigail, Max, Ismail, Robin, Jazz Rae, Pharris, Gijs, Daan, Jamie B., Sem, Liam, Meysam, Feline, Senna H., Leona, Romario, Feliene, Willem, Vera, Lisa, Lucas, Pepijn, Yaren, Khoulod, Marwa, Yasser, Marouan, Alina, Kardelen, Milan, Jaimy H, Harsimran, Sky, Lj, Yoella, Hugo, Djoeke, Brem en Senna V.

Ook de nieuwe kinderen hebben zich gelijk allemaal opgegeven voor dit feest. Mocht je nog een broertje of zusje hebben, dan neem je die natuurlijk ook mee. Wel even vooraf opgeven bij Karin natuurlijk.

 

Huisbezoeken door Sinterklaas en zijn Pieten

Op zondag 4 december zal Sinterklaas in de gelegenheid zijn om samen met zijn Pieten de families binnen Rohda te bezoeken. De kosten van dit bezoek zijn € 60,00.

We zullen de volgende families bezoeken:

Fam. Kruse

Fam. Heinen

Fam. Clerc

Fam. Muller

Fam. Wimmers