Na een ongekend spannende aanloop (zijn de velden wel of niet op tijd klaar), is het 40e Gerard van Stegeren Masters Toernooi afgelopen zaterdag uitstekend verlopen.
Op de vrijdag werden de velden opgeleverd en op dezelfde avond stond onze selecties als die van KV Heerenveen te trainen op ons prachtige nieuwe complex.

Onze gasten in Friesland hadden er een heel trainingsweekend van gemaakt, waarbij de kleedkamers als slaapplaatsen waren ingericht en o.l.v. Denise, Patrick en Eric een uitstekend ontbijt werd geserveerd.

Op de zaterdag het toernooi zelf, waarbij Rohda 3 selectie de open gevallen plek van Rust Roest heeft waargenomen. Voor alle betrokkenen toch vooral een voorbereidingstoernooi en dat uiteindelijk KVA 2 en ons eigen 1e er met de 1e prijzen vandoor gingen is eigenlijk vooral goed nieuws voor de penningmeester (immers de cheque bleef op OokmeerJ).

Mede dankzij het geweldige weer sowieso een goede dag voor onze penningmeester, want de omzet was ronduit geweldig. Dit ook omdat meer clubs dan anders (Avanti, ZKV en uiteraard KV Heerenveen en Rohda) bleven eten (traditionele saté met friet), waar daardoor het tot een uur of 11 heerlijk toeven was op ons terras.

Het “scheidsrechterexperiment” met de talentenpool van het KNKV is ook uitstekend verlopen en zal nog verder worden geëvalueerd, maar wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Al met al een fantastische dag en ik wil dan ook heel graag ook van deze plek alle vrijwilligers bedanken die dit succes mede mogelijk hebben gemaakt. Uiteraard de wedstrijdleiding (Ria Poelstra), de Evenementen Commissie o.l.v. Inge Kramer, maar ook alle mensen achter de bar en in de keuken. Een geweldige dag met dank aan geweldige hulp!

Op naar een top seizoen!

René Kruse

 

De foto’s van Theo Aurik kun je hier vinden:
[foogallery-album id=”5361″]