Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat met ingang van het komende seizoen Job Ammerlaan onze selectie komt versterken.

Het 22 jarige talent komt over van landskampioen TOP, waar hij alle jeugdselecties heeft doorlopen en 3 jaar lang in het 2e heeft gespeeld. Onze hoofdtrainer Ruud Willemsen is geen onbekende voor Job, want hij heeft bij Noord-West U16 al onder hem getraind. In datzelfde jaar werd hij met Oranje U16 wereldkampioen.

Het feit dat Rohda de laatste seizoenen bewezen heeft bovenkant Hoofdklasse te zijn, was voor Job een belangrijke reden om de overstap te maken. De student Business Analytics hoopt zijn steentje bij te dragen om Rohda minimaal op dit niveau te houden. De Play-Offs halen blijft de ambitie van de Amsterdammers.

Wij wensen Job heel veel succes en plezier in de hoofdstad!

Namens het Bestuur,

René Kruse