Heb je je nog niet opgegeven voor het gezellige Pinksterweekend van zaterdag 14 t/m maandag 16 mei in Marknesse?

Dan moet je dat echt snel doen, want de inschrijving sluit op zondag 8 mei!!!!!

We zitten momenteel op 36 mensen, dus er kunnen er nog een paar bij.

Geef je snel op bij Karin: 06-15028175 of karin.spierings@upcmail.nl

Dit weekend is voor leden en niet-leden, ouders en iedereen die van gezelligheid houdt.

Je mag dit weekend echt niet missen. Het was een groot succes vorig jaar!


THEMA: STRIP- EN FILMHELDEN

Pinksterweekend
Een aantal voorwaarden voor iedere deelnemer:.
• een goed humeur bij de deelnemers;
• vertrouwen in elkaar m.b.t. het gebruik van de drankjes;
• medewerking als daarom gevraagd wordt;
• iedereen doet mee met het thema “Strip- en Filmhelden”. Dit is heel breed, dus er moet voor iedereen wel wat van te maken zijn.

Daarnaast hopen we natuurlijk op mooi weer, maar helaas hebben we dat niet in de hand.

We zullen, net als vorig jaar, weer mensen benaderen of ze bereid zijn om wat lekkers te maken voor het buffet van zaterdagavond, zodat we de prijs laag kunnen houden. De prijs dit jaar bedraagt € 65,–. Zou iedereen die zich opgegeven heeft dit zo snel mogelijk willen overmaken naar rekeningnr. NL28INGB0004932160 o.v.v. naam en “Pinksterweekend 2016”?

We verzoeken iedereen om zaterdag in ieder geval voor 12.00 uur binnen te zijn, zodat we om 13.00 uur met de opening en het programma kunnen starten.
Het ontbijtbuffet zal op zondag en maandag klaar staan tussen 9.00-11.00 uur.

Wat moet je in ieder geval meenemen dit weekend?
Slaapzak/dekbed, hoeslaken en kussensloop, handdoek, sportschoenen en sportieve kleding toiletgerei en vooral ook iets warms voor de avond.
Er staan stoelen buiten op het terras, maar je kan natuurlijk ook altijd je eigen lekkere tuinstoel meenemen om de rest jaloers te maken. Neem ook een lunchpakket voor zaterdag.

Drankjes
Het inschenken van de drankjes doet ieder voor zich. Daarvoor krijg je op zaterdag 10 drankbonnen op naam. Kruis erachter aan of zet streepjes wat je gepakt hebt en gooi het briefje dan in de “drankbus”. Als deze bonnen op zijn hangen er bij de “bar” blanco bonnen, waar je dan nog even je naam op moet zetten. We rekenen erop dat iedereen dat zorgvuldig doet, omdat we anders later bij de afrekening in de problemen zullen komen. Mocht er een fles leeg zijn, vul deze dan svp aan, zeker waar het drankjes betreft die in de koelkast moeten staan. Bij vragen: Ruud, Marco, Karin en Karin zijn er om die te beantwoorden. De drankrekening wordt achteraf opgemaakt en daarvan krijgen jullie bericht om het totaalbedrag over te maken of cash aan de organisatie af te dragen.
We hebben iedereen gevraagd wat hij/zij wil drinken. Probeer je daar zoveel mogelijk aan te houden. Uiteraard kan je best een biertje of een wijntje pakken als je daar trek in hebt, maar ga niet het hele weekend dingen drinken die je niet besteld hebt, want dan komen we bij de bestellers van deze drankjes misschien in de problemen.

Het is niet de bedoeling dat het hele weekend volgepland wordt voor jullie. Er zijn genoeg momenten dat er lekker gechild kan worden onder het genot van een hapje en een drankje. Maar er zullen toch ook wat teamprestatie van jullie gevraagd worden. Ik hoop dat iedereen gezellig mee zal doen. Je hebt er geen goede conditie voor nodig, dus daar hoeft niemand bang voor te zijn.

Opgaven hebben we reeds van:
Rohda 1 : Ivar, Sherida en Amber
Rohda 2 : Errol, Jeffrey, Jelle, Jordy(?) en Kimberley
Rohda 3 : Tessa, Rebecca, Stephanie en Simon
Rohda 4 : Karin, Karin, Denise, Marco, René, Richard, Ruud, Patrick en Charl(?)
Rohda A1 : Isabella, Demi V., Demi B., Jamilla, Julian en Luca(?)
Rohda B1 : Jaimy
Overigen : Ruud N., Anja, Katja, Elvira, Marco S., Susanne, René Mol, Christina en Coen.

Opgeven is nog steeds mogelijk dus geef je snel op bij Karin: 06-15028175.