Soms zit het mee en soms zit het tegen. Voor Ivar zit het nu flink tegen en heeft deze week wat (onverwachte) tegenslagen moeten verwerken.

Zoals iedereen wellicht weet heeft Ivar eerder dit seizoen (tijdens de wedstrijd tegen Nic./Alfa-college) zijn achillespees afgescheurd. Hier is hij enige tijd geleden al aan geopereerd. Echter bleek 2 weken geleden dat hij een bacterie heeft opgelopen. Donderdagmiddag 17 maart is hij wederom geopereerd aan deze (open)wond en hieruit bleek dat de situatie iets ernstiger is dan verwacht en gehoopt. De ontsteking blijkt ook in het bot te zitten en daarbij is er helaas niet veel meer over van zijn achillespees. Dit betekent dat hij circa 8-12 weken antibiotica moet nemen en hierna opnieuw geopereerd moet worden aan zijn achillespees, waar ze hoogstwaarschijnlijk een stuk van zijn kuit gaan gebruiken dat als achillespees kan fungeren.

Ivar moet nog tot woensdag in het ziekenhuis blijven en zal hierna thuis gaan herstellen.

Mochten jullie hem een warm hart willen toedragen dan kan dat naar onderstaand adres en of whatsappen/sms-en kan ook altijd. Er liggen al wat kilo’s chocolade, tijdschriften en boeken naast zijn bed. Waarvoor dank! Tip: niet teveel chocolade, want hij zal niet veel kunnen bewegen de komende periode 😉

Binnenkort zal er een interview met Ivar verschijnen op de website..Later meer!

Ziekenhuis:
AMC
Afdeling: G7
Kamer: 207

Huisadres:
Pleiadenstraat 57
2024 TN Haarem