Korfballen in het water? Ja dat kan! Afgelopen zondag ging onze jeugd korfballen in zwembad de Waterlelie in Aalsmeer.

De korfbalpalen werden in het water gezet en met lijnen werden veldjes gemaakt. We hadden een pupillenveld en een aspirantenveld. Daarnaast was nog een speelbad, als je een ronde vrij was kon je daar vrij zwemmen. De kangoeroes waren hier ook aan het plonzen.

Elk team kreeg een kleur badmuts op zodat je kon zien wie bij wie hoorde. De wedstrijden waren erg spannend en vooral bij de pupillen vielen veel doelpunten. Uiteindelijk is team 2 (Kayo, Yunus, Mahy en Lisa) bij de pupillen eerste geworden. Bij de aspiranten was dat team 3: Demi V., Luca en Damantha.

Van het zwemmen krijg je trek en na het zwemmen aten we nog gezellig een patatje met elkaar.

Onze manke fotograaf Ivar Spierings legde deze gezellige dag vast. De foto’s vinden jullie hier. Meer foto’s volgen nog!

Iedereen bedankt voor de hulp!

Het PAK.